Sadie Belle

so im american right? yeaaaa. My name is sadie belle hopkins. so yeah. this is awkward.......
Oh and garza shes here too. Please dont make fun of me. im special. well ok then PEACE.. Hello my name is Chandler Lacy and I am AWESOME !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BYE NOW
OH YEAH AND WEREEEEE PRETTYYY HOT.

Absence makes the heart grow fonder. But it sure makes the rest of you lonely!

Dagarna rullar förbi, simning och softball upptar mycket tid. Läxor och alla nya människor också. Även det som händer i Sverige tar upp lite tid nästa varje dag. De dagar som man inte tänker på hemma kan jag nästan få lite skuldkänslor. Skuldkänslor över hur jag lever livet, typ. Medan saker rullar på som vanligt hemma. Ibland tänker jag på klassen och hur jag aldrig mer kommer ha en lektion med dem. Ledsen ibland men samtidigt inte. Denna veckan är der homecoming. Man klär ut sig till massa galna saker och på fredag har vi en parad på skolan, peprally och sen vår homecoming game. Homecoming King, Queen, Prince and Princess kommer att utses. So excited, high school andan är verkligen något speciellt. Inte för att St Petris i Malmö är dålig. Det börjar kännas mer och mer som hemma här. Ibland får jag dock sjukt konstiga cravings. Idag var det äpplepaj?! Jag som inte ätit äpplepaj på år och dar.
Detta inlägget blev lite depp/info blandat. Snälla kan jag inte få lite kommentarer.
Pratade även med Tapo en av mina bästa vänner hemma, någon hade kommit fram till henne när hon var på stan i Malmö då
och frågat om hon kände mig och om jag var i USA. Hur roligt är inte det? Men vem var det som frågade, om det var du kommentera!
Även om ni undrar något fråga, om några ställer lite frågor här kommer jag sammanställa dem i ett inlägg och svara. Det kan vara allt från hur man går tillväga med att fixa saker under ett utbytesår till hur mycket smink tjejerna i USA använder, haha!
Puss!
(ska försöka leverera nya bilder i kommande inlägg)
 

Blogg.se min värsta fiende right now...

Jag har flera gånger försökt uppdatera bloggen men så fort jag ska publiccera något så har allt försvunnit. Något som gjort mig irriterad så jag slutade försöka. Nu hoppas jag att detta ska funka och att jag kanske till och med kan få upp några bilder!
Sen jag senste skrev har tiden bara sprungit förbi. Jag har haft mitt första meet med simlaget. Något som gick ganska bra men man kan ju alltid bli bättre. Mäniskorna i laget är sjut underbara och härliga. Älskar varje träning och man lär känna flera genom att gå med i olika lag. Softballen är också rolig. Har köpt en handske här nu i helgen så jag inte bara tränar dem dagarna vi är i gymmet eller springer. Jag har även varit på min första fottballggame och mi skola äär ju inte den bästa direkt. Det var dock sjukt roligt eftersom att man mest hänger med varandra istället för att kolla på matchen. Nästa vecka är även homecoming så man ska klä ut sig och sen har vi vår homecoming game på fredag. På lördag är jag bjuden på ett födelsedagskalas hos en tjej.
Igår var jag även för första gången på ett stort mall. Alltså ett stort shoppingcenter. Helt sjukt hur stort allting är. Victoria secret var min favorit och det blev lite smått och gott. Kunde dock ha gått där en hel dag och spenderat hur mycket som helst. Det jag handlade var iaf, ett par jeans och en tröja från abercrombie & fitch. Denna butik har en helt underbar längd på byxor, 29. kort som jag är brukar jag få köpa längd 32 hemma i Sverige men inte i USA!  Inne på American Eagle köpte jag en tröja, Hollister bidrog med ett par mjukis och en munkjacka. Sen Victoria Secret. Jag köpte inte jättemycket där men det blev ett par yogapants, och 5 olika body lotions och body wash. Lucky for me, så är det Labor Day weekend så det var mycket rea och vi är även lediga från skolan idag.
Ha varit tornado varningar, stormväder och lite sånt här men jag har klarat mig. Dem tror att allting ska vara över nu så vi hoppas!
Jag vet att min uppdatering har varit hemsk, men jag ska verkligen försöka att få in mer inlägg!
Saknar och älskar er därhemma! <3
(Blir inga bilder för det går inte att ladda upp...)
 

RSS 2.0