Familjen!

I måndags när jag fick familjen så mailade jag direkt. Det tog några dagar att få svar men nu har jag och min v-mamma skrivit till varandra någon gång var. Datumet jag fått är 10 augusti, alltså om exakt två veckor. Om två veckor bor jag i ett annat land. Jag bor i en annan familj. Långt ifrån allt jag vet och känner till. Fjärilarna i magen finns men jag är mest exalterad. Jag vill åka nu! Vill lära känna familjen ännu bättre, börja skolan och leva den "amerikanska drömmen".
Om någon undrar något så fråga bara, jag bits inte! :D

PLACERING!!!!

Nu har det äntligen blivit min tur. Explorius rngde och berättade att jag har fått placering!
Jag kommer att bo i delstaten Mississippi som ligger i södra USA. Stället jag kommer bo på heter Horn Lake och jag kommer att gå på Horn Lake High School. Min värdfamilj besår av pappa John, mamma Nancy, dotter Kayce och bror Nathan. Sen kommer det även att bo en utbytesstudent från Kina där!
Jag kommer att åka den 10/8. Dem vill egentligen ha mig där tidigare men jag ska till ambassaden imorgon och fixa visum. Det gör inte så mycket, har mailat familjen och väntar på svar.
Nu är det snart min tur!!!!!

Long time no see...

Nu har det gått ett tag sen jag uppdaterade, FÖRLÅT!
Har haft fullt upp med jobb och annat.
Nu börjar alla saker fixas, resväska har fixats. Ska snart till ambassaden i stockholm och har idag bjudit in till en avskedsgrillnig...
Kommer skriva lite inlägg här nu under dagarna om vad som hänt sen sist.
Hoppas ni fortsätter läsa fastän jag uppdaterar segt! :D
 

RSS 2.0